Banu Avar Bandırma'da Bor'u anlattı.

Banu Avar Bandırma

Oynanan oyun, Ülkeyi parçalamanın bir parçası, Cumhuriyet öncesi de aynı senaryo yaşanmıştı.







Petrol İş'in misafiri olarak Bandırma ya gelen Ünlü televizyoncu Banu Avar sendikanın sosyal tesisinde yaptığı konuşmada, Hangi etnik gruba ait olunursa olunsun gelinen noktada Cumhuriyet kurulurken olduğu gibi el ele gönül gönüle ulus bütünlüğü noktasında tek vücut olunması gerektiğini söyledi.


Avar, Ülke kaynaklarının değişik yöntem ve sistemle özelleştirilme adı altında yabancıların eline geçmesinin sağlanmasının bu günün değil geçmişten günümüze uzanan planlı bir eylem olduğunu söyledi.

Olay ve gelişmeleri izlerken, Kişi ve kuruluşları da çok iyi analiz ettiğinin altını çizen Avar, Ulusal maden politikasından sınırlardan toplanan mayınlara, Suriye'den, Mısır'a, Libya'dan İran'a uzanan arterde oynanan senaryoların da bunun bir parçası olduğunu vurgulayarak, Planın son halkasının Türkiye olduğuna işaret etti.

Bugün Malatya da konuşlanan ABD nin Kürecik'te bulunan birliğinden bahsetti.

Avar, insanların televizyonlara esir edildiğini, Toplumun kutsal değerleri ve nimetlerine hakaret edildiğini, Kadınların aile değerlerinden uzaklaştırıldığını söyledi.

Avar, ülkemizinde yaşayan vatandaşlar olarak hiç bir politik görüş ayrılığına düşmeden birlik içerisinde hareket etmek gerektiğini belirtti.
Konuşmasının sonunda basının ve vatandaşların sorularını içtenlikle cevapladı. Avar son derece heyecanlı tanımlamalarının ardından günün ikinci toplantısı için Eğitim-sen'e gitti.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı